Asser Tamara in actie voor tehuis in Ghana

De 19 jarige Tamara Nijhof uit Assen komt komend jaar in actie voor kindertehuis Hanukkah in Ghana.  Halverwege juli 2017 vertrekt ze voor ongeveer 4 weken naar Ghana. In Ghana gaat Tamara vrijwilligerswerk doen in het kindertehuis Hanukkah. Tamara wil niet met veel spullen heen, maar wil geld bij elkaar gaan sparen zodat ze samen met de eigenaar van het kindertehuis wat kan gaan kopen wat ze op dat moment nodig hebben.  Uiteraard vinden wij dit een goed initiatief en hopen dat jullie Tamara willen steunen door een donatie te doen ! Zo steunt u niet alleen het kindertehuis, maar ook de inwoners die in Ghana proberen rond te komen.

Als u Tamara wilt steunen, kunt u dat via deze link doen ! <- Klik

 

Geld inzamelen | Tamara in actie voor Hanukkah

Comments

comments